Brabants Dagblad – dec. 2017

Anne-Mieke paginagroot in het Brabants Dagblad

Wat een verrassing! Eind oktober kreeg ik “out of the blue” een mail van een journaliste Laura Romanillos met de vraag of ik akkoord ging met een interview voor het Brabants Dagblad. Over Pimp Your Food! Het werd een intensief interview en tegelijk ook een leuk gesprek. Toen ik het concept in de mail kreeg sprong ik een gat in de lucht. Want Laura heeft mij in dit interview en vooral in mijn manier van spreken helemaal in mijn waarde gelaten! Peter van Huijkelom maakte er een prachtige foto bij.

Toen het artikel ook in de online versie van het Brabants Dagblad uitkwam, tipte Maarten van de Rakt de redactie van De Ondernemer, die het interview eveneens in volle glorie online overnam, maar dan met de nadruk op mijn internationale ambities. Wauw!

Wil je het hele interview lezen? Via onderstaande knop kun je de PDF van het krantenartikel downloaden en bekijken. Het bestand is ca. 1 MB.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.