Dank voor je aanmelding!

Tenzij anders vermeld geldt voor de workshops dat ze doorgaan vanaf vier deelnemers. Er is plaats voor maximaal zes deelnemers.

Dat ligt niet zozeer aan de beschikbaarheid van ruimte. Die is er volop. In Villa Levenslicht kunnen er workshops gegeven worden aan wel 30 mensen. Het is meer dat ik vind dat iedereen in alle rust de mogelijkheid moet hebben om alles van dichtbij te zien, te horen en te proeven.

Restitutie bij onvoldoende deelnemers

Mocht 48 uur voor aanvang van de workshop blijken dat het minimum aantal deelnemers (4) voor de door jou gewenste en bevestigde datum niet wordt gehaald, krijg je van mij daarover bericht. We gaan dan samen kijken of we je deelname kunnen verzetten naar een andere dag. Het staat je uiteraard vrij om daar “nee” op te zeggen. Dan stort ik het door jou overgemaakte deelnamebedrag binnen maximaal vijf werkdagen terug.

Bijvoorbeeld: de workshop op zaterdag start om 11:00 uur ‘s morgens. Dus 48 uur daarvoor is donderdagochtend 11:00 uur. De workshop op donderdagavond start om 18:30 uur. Dus 48 uur daarvoor is dinsdagavond om 18:30 uur.

Heb je vragen of opmerkingen?

Schroom je niet om contact op te nemen! Je kunt me mailen op anne@pimpyourfood.nl of een SMS / Whatsapp bericht sturen naar 06 – 21 444 217.

Ik zie uit naar je komst!

Groetjes,

Anne-Mieke Bovelett