Anne-Mieke blogt

Hier vind je eigenlijk alles wat in de meeste gevallen niet rechtstreeks gerelateerd is aan recepten of gerechten.

Video over snel en simpel prei snijden

TIP Prei fijnsnijden in een handomdraai (video)

/
Prei snijden als een baas! Ga jij nog steeds je prei eerst in de lengte halveren? En je dan ergeren als de helft tijdens het snijden weg schiet? Met deze snelle snijtechniek kan dat veel makkelijker!

Pimp je broodje Hüttenkäse - alternatief voor komijnekaas!

/
Hou jij ook zo van komijnekaas? En heb je ook ontdekt dat je van veel kaas eten meer aankomt dan je lief is? Niet getreurd, er is een heerlijk slank alternatief! Hüttenkäse en komijnzaadjes gebruiken!
Gepimpt broodje zalm - door Anne-Mieke Bovelett

Pimp je broodje gerookte zalm!

/
Een gepimpt broodje gerookte zalm, daar kun je mij 's nachts voor mijn bed uit bellen. Jou ook? Deze variant is trouwens ook leuk als snack op een feestje.
Feest - de Pimp Your Food! website is eindelijk online

Website eindelijk online - de workshops gaan starten

/
Het is zover, de site is online en de workshops gaan van start! Nog voor de website online kwam, waren er – buiten mijn vrienden en kennissenkring – al meer dan 200 mensen die zich hebben aangemeld op mijn nieuwsbrief. Er zijn al ruim 300 abonnees. Ik vind het helemaal te gek!
Bloopers van Anne-Mieke met Pimp Your Food!

Vloggen is een kunst!

/
Bloggen is een uitdaging, maar vloggen ook! Hier de blooper bij de allereerste serieuze poging om te vloggen over PimpYourFood!
kipburger - dure grap voor je gewicht

Kipburger, snelle hap, "dure" grap?

/
Anne-Mieke legt uit waarom je met zoiets als een kant-en-klare kipburger de gezonde snelle keuze minder gezond is dan je denkt, en welk lekker en eenvoudig alternatief er voor is.

WORKSHOP

50 tinten grij… ehh, groente!

Leer om in een handomdraai smaakvolle slanke maar vullende gerechten op tafel te zetten d.m.v. creatief gebruik van kruiden en specerijen!

Gehaktbrood (meatloaf) bij workshop 50 tinten groenten door Pimp Your Food!