Eetverslaving? Overal al geweest?

Als je weet van jezelf dat je een emotie-eter bent en dat je gebukt gaat onder een eetverslaving, dan besef je waarschijnlijk ook dat anders leren eten en bijvoorbeeld naar een diëtist of naar Weight Watchers gaan, de helft is van wat jij nodig hebt om blijvend op een voor jou gezond energie niveau te komen, en op een voor jou gezond gewicht te blijven.

Voor jou geldt dan niet alleen “Pimp Your Food!” maar eigenlijk: “Pimp Your Happiness!”. Weerstand voelen, onverwerkt verdriet, een gevoel van afwijzing, gevoelens van niet goed genoeg zijn, gevoelens van leegte, onzekerheid, boosheid, het zijn allemaal triggers om te gaan eten. Ik spreek uit persoonlijke ervaring.

Pimp Your Food+

Voor jou is er Pimp Your Food+! Dat is de samenwerking tussen Anne-Mieke en de twee zeer ervaren coaches van Boersma & Ring. Het is daardoor mogelijk om gecombineerde intensives te volgen. Je leert dan niet alleen anders te koken en te eten, je leert ook op een veilige en liefdevolle en geduldige manier om met de onderliggende problematiek om te gaan die bij jou dat emotie-eten veroorzaakt. Ook ’s avonds, en óók in het weekend!

Stel gerust vragen!