Kookworkshop op maat? Dat kan!

Kookworkshop op maat door Anne-Mieke Bovelett van Pimp Your Food!

Zit je er mee dat jij (of wellicht iemand anders voor wie jij regelmatig kookt), om wat voor reden dan ook, beperkt bent in wat je wel en niet mag eten? En vind je het daardoor lastig om voor jezelf of voor die ander te koken? Kun je moeilijk eenvoudige recepten vinden voor het opgelegde eetpatroon?

Vertel mij wat je wél mag (of wilt) eten en ik stel een workshop voor je samen

Overvloedig om te zeggen dat eten belangrijk is, maar LEKKER eten zonder na een uur om te klappen van de honger, is wat mij betreft nog véél belangrijker. In mijn kring van dierbaren zitten mensen met allerhande restricties en obstakels op gebied van eten. Persoonlijk vind ik weinig dingen leuker dan ook hen te kunnen verwennen met maaltijden waar ze blij van worden.

Voorbeelden van aangepaste eetpatronen

Let wel, dit is maar een beperkte opsomming. Als dat waar jij mee worstelt hier niet bij staat, schroom je dan niet om contact met me op te nemen!

  • Natriumarm
  • Eiwit-arm
  • Ziekte van Crohn
  • Anosmie (mensen die niet meer kunnen ruiken)
  • halal
  • veganistisch
  • vegetarisch
  • Beperkingen i.v.m. chemokuren waardoor de weerstand hevig verlaagd is

Praktische details

Voor een maatwerk workshop reken ik altijd een vaste prijs, ongeacht of je alleen komt of met meerdere personen. Die prijs is in overleg, omdat het afhangt van de hoeveelheid voorbereidend werk dat het met zich meebrengt. Hoe meer mensen je meebrengt, des te voordeliger wordt het per persoon. Dat heb ik zo gedaan omdat voor mij de voorbereiding even groot is, of het nou voor één persoon is, of voor meerdere personen.

Meerdaagse workshop met overnachting is mogelijk!

Mijn vaste locatie is voorzien van gastenkamers, elk met een eigen fijne badkamer en toilet. Wil je bijvoorbeeld met je gezin komen (er is slaapplaats voor 4 personen), of met een groepje vrienden / vriendinnen, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Meer info over de locatie tref je hieronder.

De locatie

Villa Levenslicht staat in het typisch Brabants dorpje Overlangel, centraal gelegen tussen Oss en Nijmegen. We horen wel eens van mensen dat ze denken dat Overlangel erg ver weg is. Maar dat valt reuze mee. Bijvoorbeeld: Vanuit Amsterdam per auto: 1 uur en 1 kwartier. Vanuit Utrecht 40 minuten. Vanuit Zwolle 55 minuten. Vanuit Enschede 1 uur en 1 kwartier. Vanuit Breda 55 minuten. Vanuit Maastricht 1 uur 20 minuten. Vanuit Rotterdam 1 uur. Vanuit Den Haag 1 uur 10 minuten en vanuit Deventer 45 minuten.

Ook is deze locatie bereikbaar met OV via het treinstation in het naastgelegen Ravenstein. Als bekend is hoe laat je aankomt, wordt je daar opgehaald (en ook weer naar toe gebracht aan het einde van de workshop of cursus).

Schitterend natuurgebied

Het dorp grenst aan het schitterende natuurgebied Keent, waar wilde runderen en paarden in vrijheid rond mogen lopen. Het is een fijne omgeving om te wandelen en te fietsen en algemeen tot rust te komen.