Unieke proeverij bij Pimp Your Food!

Ik kan natuurlijk de meest prachtige food foto’s publiceren, en de meest liederlijke beschrijvingen geven over smaken en geuren. Maar als je (nog) niet bekend bent met een heel arsenaal kruiden, dan zegt dat je wellicht niet zoveel. Op onderstaande data is het mogelijk om in het prachtige Villa Levenslicht in Overlangel uitgebreid te komen proeven van alle gerechten, liflafjes, snacks en ander lekkers dat aan bod komt in de workshops.

Praktisch

Je kunt kiezen tussen een proeverij overdag van 12:00 tot 13:30 uur of s’avonds van 19:00 tot 20:30. De proeverijen vinden plaats in Villa Levenslicht in het lieflijke dorpje Overlangel, centraal gelegen tussen Oss en Nijmegen. De adresgegevens staan hier. Ook is deze locatie bereikbaar met OV via het treinstation in het naastgelegen Ravenstein. Als bekend is hoe laat je aankomt, wordt je daar opgehaald (en ook weer naar toe gebracht aan het einde van de workshop of cursus).

Maandag 17 oktober (nog 8 plekjes vrij) | woensdag 26 oktober | donderdag 27 oktober | zaterdag 29 oktober (alleen overdag).

kosten

De bijdrage is € 9,95 incl. BTW per persoon. Mocht je aan de hand van de proeverij besluiten om op een latere datum deel te nemen aan een workshop, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de prijs daarvan. Let op: per proeverij is er plaats voor maximaal 16 personen, wacht niet te lang met reserveren.

PS: doe jij mee met Weight Watchers? Bij alle proef porties zorg ik dat de SmartPoints™ bekend zijn!

Jouw gegevens
Workshop keuze

Gegevens andere deelnemer(s)

Wat leuk dat je iemand meebrengt!

Zou je in het opmerkingenveld hieronder de voornaam en achternaam van de andere deelnemer(s) willen vermelden?

Extra informatie

Heb je nog vragen of opmerkingen?

Moet ik rekening houden met een voedselallergie of intolerantie? Ik hoor het graag, je kunt het noteren in het onderstaande opmerkingenveld.

Een moment geduld aub.