Ga jij nog steeds je prei eerst in de lengte halveren? En je dan ergeren als de helft tijdens het snijden weg schiet? Met deze snelle snijtechniek kan dat veel makkelijker!

Bovendien is het zelf snijden van je prei goedkoper, en lekkerder dan die derderangs supermarkt bende in die voorgesneden zakken.

Op zoek naar meer tips over het snijden van groente?

Laat het me weten via een reactie (hier onderaan). Wie weet kan ik je doorverwijzen naar een bestaande video, en anders ga ik die gewoon maken!

Wil je meer video’s bekijken?

Uien snijden zonder tranen - door Anne-Mieke Bovelett

Uien snijden zonder tranen!

/
VIDEO - Kijk hoe je op eenvoudige manier makkelijk een ui kunt snijden zonder tranen.
Video over snel en simpel prei snijden

TIP Prei fijnsnijden in een handomdraai (video)

/
Prei snijden als een baas! Ga jij nog steeds je prei eerst in de lengte halveren? En je dan ergeren als de helft tijdens het snijden weg schiet? Met deze snelle snijtechniek kan dat veel makkelijker!

Pimp je broodje Hüttenkäse - alternatief voor komijnekaas!

/
Hou jij ook zo van komijnekaas? En heb je ook ontdekt dat je van veel kaas eten meer aankomt dan je lief is? Niet getreurd, er is een heerlijk slank alternatief! Hüttenkäse en komijnzaadjes gebruiken!
Gepimpt broodje zalm - door Anne-Mieke Bovelett

Pimp je broodje gerookte zalm!

/
Een gepimpt broodje gerookte zalm, daar kun je mij 's nachts voor mijn bed uit bellen. Jou ook? Deze variant is trouwens ook leuk als snack op een feestje.
Bloopers van Anne-Mieke met Pimp Your Food!

Vloggen is een kunst!

/
Bloggen is een uitdaging, maar vloggen ook! Hier de blooper bij de allereerste serieuze poging om te vloggen over PimpYourFood!
notitie omgekeerde SmartPoints rekenmethode

Smartpoints, de omgekeerde rekenmethode

/
Ben je fanatiek aan de Weight Watchers en wil jij ook vrij improviseren in de keuken zonder puntenstress en de portie-politie? Gebruik dan de omgekeerde rekenmethode!