VLOG 1 – In de krant gestaan!

Eind oktober kreeg ik “out of the blue” een mail van een journaliste Laura Romanillos met de vraag of ik akkoord ging met een interview voor het Brabants Dagblad. Over Pimp Your Food!

Dat liet ik me geen twee keer vragen, ik zei volmondig ja. Wie mij in levende lijve meegemaakt heeft weet dat ik – in al mijn enthousiasme – vijf kwartier in een uur kan praten. Dat had ik haar ook gezegd, en het werd een lang gesprek. Petje af, ze heeft van een ellenlang verhaal met vele uitschieters alle kanten op, toch een consistent verhaal gemaakt.

Ik wist niet wanneer het verschijnen zou, en was blij verrast toen ik op woensdagochtend tientallen Whatsapp berichten, mails en telefoontjes kreeg over het leuke interview in de krant. Uiteindelijk nam DeOndernemer.nl het verhaal ook over en ging het dak er helemaal af.

De reacties waren overweldigend. Ik vertel er over in deze allereerste officiële vlog!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.