Feest - de Pimp Your Food! website is eindelijk online

Website eindelijk online – de workshops gaan starten

Het is zover, de site is online en de workshops gaan van start! Nog voor de website online kwam, waren er – buiten mijn vrienden en kennissenkring – al meer dan 200 mensen die zich hebben aangemeld op mijn nieuwsbrief. Er zijn al ruim 300 abonnees. Ik vind het helemaal te gek!

Al deze mensen hebben inmiddels – als dank voor het vertrouwen – in de mail van mij een kleine verrassing ontvangen.

En natuurlijk vind ik het spannend allemaal. Dan lig ik ’s nachts wakker en vraag me af: wil iedereen mijn recepten en berichten straks ook nog ontvangen? Zal er wel voldoende animo zijn voor de workshops, zoals “50 tinten grij… ehh, groente” waarin je kennis maakt met heel veel verschillende kruiden en specerijen. Waarmee je in een handomdraai verassend smaakvolle en vooral zeer vullende gezonde bij- en hoofdgerechten op tafel kunt zetten. En dat met hele alledaagse groentesoorten? Vinden mensen het allemaal wel leuk? Dat zijn zo allemaal van die dingen waar ik opeens over nadenk.

Nou ja, de tijd zal het leren.

Proeverij in oktober

De workshops gaan deze maand al van start. Maar ik bedacht me het volgende: Als mensen nog niet zoveel ervaring hebben met het creatief toepassen van kruiden en specerijen en het spelen met smaken, hoe kunnen ze dan weten of het de moeite waard is om deel te nemen aan mijn workshops? Je zou het eigenlijk eerst moeten kunnen proeven, toch? En dat kan! In de herfstvakantie organiseer ik een aantal proeverijen. Ik vraag een geringe prijs voor de deelname, en als je daarna besluit om aan een workshop mee te doen, dan wordt dat bedrag zelfs nog van de prijs voor de workshop afgetrokken ook. Meer daarover lees je hier.

Meedenken of vragen over de inhoud van de website?

Heb jij vragen over de inhoud van deze website? Zoek je een bepaald type recept? Heb jij een favoriet gerecht waarvan je zou willen weten of er een slanker maar wel even smakelijk alternatief voor is? Laat het me gerust weten! Stuur me een bericht of een Whatsapp. Contactgegevens vind je hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.