Over de workshops

Algemene Voorwaarden & praktische informatie

Natuurlijk vind ik het hartstikke leuk als je bij mij een workshop wilt doen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Maar om misverstanden te voorkomen, zet ik hier graag een aantal praktische zaken en regels op een rijtje.

Betaling & Annulering

De prijs van een workshop is op de pagina van de desbetreffende workshop vermeld. Op het moment dat jij je aanmeldt met het daarvoor bestemde formulier, krijg je eerst een mail waarin de door jouw ingevoerde gegevens worden bevestigd. Daarna ontvang je nog een mail van mij waarin de betaallink is opgenomen. Als je betaling is ontvangen, is je deelname definitief bevestigd. De betaling dient uiterlijk zeven werkdagen voor de workshop door PimpYourFood! te zijn ontvangen, anders vervalt je plaats. NB het (laten) vervallen van deelname door simpelweg niet te betalen geldt niet als annulering. De kosten voor niet officieel annuleren bedragen 100% van het bedrag voor de desbetreffende workshop, en blijven invorderbaar. 

Annulering

Tot drie dagen (72 uur) voor aanvang kun je kosteloos annuleren. Je krijgt dan van mij binnen maximaal vijf dagen het door jouw eerder aan mij overgemaakte deelname bedrag per bank retour. Annuleer je tussen 72 en 24 uur van te voren, bedraagt de annuleringsfee 50% van het deelname bedrag. Het resterende bedrag ontvang je van mij binnen maximaal vijf dagen per bank retour. Annuleer je 24 uur of korter voor aanvang van de workshop, dan vindt er geen restitutie plaats van de deelnamekosten. Let op! Annulering kan alleen schriftelijk geschieden per E-mail of per post.

Restitutie bij onvoldoende deelnemers

Mocht 48 uur voor aanvang van de workshop blijken dat het minimum aantal deelnemers voor de door jou gewenste en bevestigde datum niet wordt gehaald, krijg je van mij daarover bericht. We gaan dan samen kijken of we je deelname kunnen verzetten naar een andere dag. Het staat je uiteraard vrij om daar “nee” op te zeggen. Dan stort ik je deelnamebedrag binnen maximaal vijf werkdagen terug.

Bijvoorbeeld: de workshop op zaterdag start om 11:00 uur ‘s morgens. Dus 48 uur daarvoor is donderdagochtend 11:00 uur. De workshop op donderdagavond start om 18:30 uur. Dus 48 uur daarvoor is dinsdagavond om 18:30 uur.

Minimum en maximum aantal deelnemers

Tenzij anders vermeld geldt voor de workshops dat ze doorgaan vanaf vier deelnemers. Er is plaats voor maximaal zes deelnemers.

Dat ligt niet zozeer aan de beschikbaarheid van ruimte. Die is er volop. In Villa Levenslicht kunnen er workshops gegeven worden aan wel 30 mensen. Het is meer dat ik vind dat iedereen in alle rust de mogelijkheid moet hebben om alles van dichtbij te zien, te horen en te proeven.

Gebruik van apparatuur, pannen, keukengereedschappen, etc.

Deelname aan de kookworkshop geschiedt op eigen risico, het hanteren van de beschikbaar gestelde keukengereedschappen, apparatuur en kooktoestellen is op eigen verantwoording. PimpYourFood! en/of de locatie waar de workshop gehouden wordt, is niet aansprakelijk voor eventuele schade, vlekken of verlies van jouw persoonlijke bezittingen.

En ondertussen op deze website…

aardappel muffin
Moedig broodje banaan met basilicum
Video over snel en simpel prei snijden
sweet sour banana choco triumph super slank dessert SmartPoints Weight Watchers Bovelett